Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MELEG idő volt a fővárosban
  2008-07-06 23:12:43, vasárnap
 
  MELEG idő volt a fővárosban
2008.07.06. 10:49

58 előállított, pár sérült, megnyert csaták, elmenekített provokáló buzeránsok - a tegnapi nap mérlege.Tegnapi tudósításunkat olvasva kitűnik, hogy az ország összes rendőre sem elég már arra, hogy ellentétesen cselekedjen a rabló kormány és egy őt kiszolgáló kisebbség az egészséges emberek akaratával. A buzik valószínűleg jövőre nem próbálkoznak provokálással.

Érdekességek

* * Megverték Horn Gabit, Orosz Jozefinát
* * Megtámadták Szeteyt, Lévai Katinkát
* * Egy civilruhást beazonosítottak a hazafiak és elvették az iratait
* * Egy tüntetőt kiszabadítottak két civilruhás karmaiból
* * A kisföldalattin menekítették a buzikat
* * A hazafiak több rendőri járművet ártalmatlanítottak
* * A tüntetések alatt több nemzeti honlap is DDoS támadás alatt állt
* * Előállították a Szent Korona Rádió elnökét, Turner Gábor 'hubatkát'

19:20 - Kb. 100 ember élén vonul Gonda László az Andrássyn a Hősök tere felé. 200 méterre vannak az tértől, ahol valószínűleg feloszlatják őket.

18:50 - Gyönyörűen néz ki a Hősök tere: tele kővel, Molotov-koktél nyomokkal, rendőrökkel. Köröz a helikopter, pedig már senki nincs a téren a rendőrökön kívül.

18:40 - Az Aradi utca sarkánál mindenkit falhoz állítottak, egyik hallgatónk azért úszta meg, mert épp a telefonfülkében volt. "A mieinket felkenték a falra." Közben a Dózsa György úton megindult a kiszorítás, a buzik is mennek a Hősök tere irányába. Andrássy úton felborították a kordonokat és barikádot építenek belőle.

18:35 -Két rendőrautót szétvertek a tüntetők a Bajza utca sarkánál abból a csoportból, akik szombaton fél hét körül feldöntötték a kordonok egy részét az Andrássy úton. A maszkos fiatalok egyike az egyik kocsiból egy könnygázpalackot is kiemelt. Ekkor jelent meg két civil ruhás spicli és elvezették a férfit. A civil ruhás nyomozókra ekkor körülbelül harminc, hasonló, maszkos fiatal rontott rá. Rúgták, dobálták, ütötték a társukat elvezető két civilt - tájékoztatott a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. Szemtanúk szerint a két rendőr csak úgy tudott megmenekülni, hogy egyikük a pisztolya felé nyúlt, mire a csapat meghátrált. A rendőrök közben az Andrássy úton keresztben is kordonokat állítottak fel és elkezdték helyre rakni a korábban feldöntött kordonelemeket is.

18:20 - A rendőrök két tűz közé szorultak a városligeti fasornál, hiszen hátulról is megtámadták őket. Most épp az erősítést várva próbálnak úrrá lenni a helyzeten.

18:15 - Győriek és vas megyeiek vannak a Dózsa György úton, most kezdik őket a Hősök tere felé szorítani. Hatalmas a rendőri túlerő. A rendőri koncepció: távoltartani a két tábort egymástól.

18:10 - A hazafiak megtámadtak egy civil ruhás nyomozót, O. István őrnagyot, aki elhagyta az iratait, miután megverték. A városligeti fasorba szorították ki a hazafiakat, akik ott kb 150-en vannak. A Városligetben összeütközött egy csapatszállító és egy sima rendőrautó. A tüntetők megtámadták őket és széjjelverték az autókat.

18:05 - Tudósítóinkat nem engedik közlekedni, mert kérik a BRFK-s igazolásokat, a sajtóigazolványt nem fogadják el.
A fasorból kitörtek a tüntetők és megütköztek a rendőrökkel.

17:55 - Az egyik rabomobilt megtámadták, aminek el kellett menekülnie. A cél: a Felvonulási téren megtámadni a buzikat. A Benczúr utcában ugyanúgy állnak az emberek. Minden irányban rendőrök vannak. A buzik a homokóránál mulatnak, szemmel láthatóan egyre kétségbeesetebbek és egyre inkább fogyatkoznak.

17:40 - A rendőrök az ellentüntetőket a buzik fel kezdték nyomni, akik a Felvonulási téren várakoznak, a tojások már repülnek.

17:30 - A Hősök terét a rendőrök körbevették, a felszólítást a helikopter miatt nem lehet hallani a tömegben, hatalmas a könnygázfelhő, a hazafiak hátbatámadták a rendőröket, most már Molotov-koktél felhő borítja el az eget. A buzimenetet elterelték, nem engedték be a Hősök terére. A Dózsa György úti metrómegálló felé szorítják ki az embereket, a könnygáz a nagy szél miatt hatástalan, a helikoptertől továbbra sem hallani a felszólítást. A rendőrök között teljes a fejetlenség, a tömegben nagyon sok a turista, akik nem értik, mi történik.

17:25 - A vízágyú hatalmas rászerelt tolólappal most ért oda a Hősök terére, ahová mennek a rendőrök is erősítésnek több busszal. Gumibottal, rohamfelszerelésben sorakoznak a rendőrök, a helikopter a Hősök tere felett lebeg, rabomobilok, könnygázgránát-vető autók tömött sorokban vonulnak be a térre, ahol elszánt hazafiak várják oket és legfoképpen a kamionokon vonagló buzikat. A Hosök terérol bevittek vagy 9-10 embert. A hazafiak csapatai harcban állnak a rendőrökkel, most jön a következő roham.

17:15 - A Hősök terén egy a hazafiak által nyert csata képe fogadja az oda látogatókat. Molotov-koktélok repültek, jobb sorsra érdemes mobilkerítések darabjai hevernek szanaszét, az ott állomásozó rendoröket pedig szétverték. Az erősítés most próbál alakzatba fejlődni, nem is biztos, hogy a buzik oda mernek menni. A helyzet szemmel láthatóan forrósodik. A Liszt Ferenc térről több embert bilincsben vittek el.

17:10 - A kemény mag most indult el a Hősök tere irányába. A hazafiak útjába esett egy piac, ahol a kidobott zöldségféléket mind felnyalábolták, sose lehet tudni mikor fogy el a tojás. A buzikat 18 darab rendőrségi és katonai teherautó kíséri vegyesen, több a sajtós mint a buzi. Most hagyták el a Kodály köröndöt a buzik, akik olyan hangosan bömböltetik a zenét, hogy semmit nem lehet hallani a bekiabálásokból és ott vonaglanak a két buzikamion között.

17:00 - A Kodály Köröndön van a találka a két tábor között, mert ott jobban szét tudják húzni a két tábort.Az ellentüntetők már a Kodály köröndön vannak, a buzik pedig egy saroknyira a kedves fogadtatástól.

Az Oktogonnál egy cigány és egy fél néger leszbikus elkezdtek inzultálni egy begipszelt kezű idős bácsit, a rendőrök csak nézték őket, nem tettek semmit, a nemzeti érzésű ellentüntetők a kordon mögül próbálták elkergetni a két igencsak szemtelen buzeránst. Egy menyasszonyi ruhába öltözött hölgyet nem engedték át a közeli házasságkötő terembe motozás nélkül. Az Andrássy és a Munkácsi utca sarkán a mieinket a rendőrök úgy körülvették, hogy látni alig lehet őket, csatlakozni sem lehet hozzájuk, sőt amikor odaér a buzik menete, a rendőrök sorfala mögül alig lesz lehetőségük tojásokat elereszteni.

A Liszt Ferenc térnél az oszlatás előtt az ellentüntetők benyomták a kordont, amikor a kamion odaért, erre a rendőrök a kézi paprikasprayvel felszólítás nélkül szembefújták őket. Rengeteg begyulladt szemű embert látni, tapasztalatok alapján ez nem is por volt, hanem valamiféle folyékony, rendkívül erős és irritáló spray.

16:50 - Az Andrássy út és a Bajza utca sarkán 10 fiatalt tartóztattak fel Nagy-Magyarországos pólóban és négy szatyor tojással. Mindegyiküket igazoltatják, ám a szatyor tojásokat magukkal vihetik.

16:45 - Két kamionnal indultak el a buzik több százan az Erzsébet térről, az elsőn egy házasságot imitáltak, a másik kamion a SZDSZ-é, vannak rajta kb. hárman. A buzikat rengeteg rendőr kíséri. Kaptak pár tojást ezért felvették a szemeteszsákokat, mindegyiküknél van esernyő, van aki hosszú esőkabátot kapott, az esőkabáton az Amnesty International logója van. Dávid csillaggal is vonulnak, van egy katolikus papnak beöltözött buzi is. Velük vonulnak különböző humanista szervezetek, mint pl. az Amnesty International. 3000 tojást dobtak a buzikra, a rendőrök állnak és néznek, nem tudnak mit csinálni mert a külső kordon mögül dobálták őket. A buzimenet most ért a Liszt Ferenc térre, ahol megfelelő fogadtatásban részesítik őket. Egy nagy rabomobil beállt az ellentüntetők elé, hogy ne tudjanak annyi mindent a buzikra dobálni. Ennek ellenére repülnek a tojások, sörös üvegek a buzik felé, a rendőrök tehetetlenek. Megkezdődött az oszlatás a Liszt Ferenc téren felszólítás nélkül, bevetették a könnygázt is, az Okotogonra terelik át az embereket. A rendőrök betörtek a kordonon át, így a kávézók kerthelyiségeit is letarolták.

16:20 - Az Andrássy úton a kordonok közé egyre szivárognak be Árpádsávos lobogókkal, pedofilok stop táblákkal, volt valaki, aki jogszabályokkal felszerelkezve érkezett, amikor elmondta érveit a rendőrök félreálltak, egyre több ember tud bemenni az Andrássy út 95. elé a kordonok közé. Közben az Andrássy út 95-ből elvisznek három embert, a sajtósok nem tudnak bejutni, rendőrök nem adnak felvilágosítást, hogy kiket és miért, mindenesetre nagy számban megérkeztek a droidnak öltözött rohamrendőrök a helyszínre. Tudósítónkat elvezették az Andrássy út 95. elől, és közben kihozták a három letartóztatottat vasba verve, majd visszavitték őket.

16:15 - Az Andrássy úton a két kordon között már csak a sajtósokat engedik be. Érdekes módon tudósítónkat a rádiós sajtóigazolványával is beengedték. Az igazoltatások folyamatosak továbbra is, a droidokat közben pajzsokkal is felszerelték. Tomcaték menete négy óra után néhány perccel indult el.

16:00 - Dupla kordont húztak a Deák tértől egészen a Hősök teréig, bárki kimehet a kordon mögül, de nem engedik vissza, ezzel elvágták a hazafiakat egymástól, viszont a Liszt Ferenc téren az Ady szobor előtt bejelentett tüntetés van, ide ha valaki az Okotgonon áll és a Deák fele néz, akkor a bal oldalon tud eljutni, ez azért fontos, mert ha a rossz oldalon megy be a kordon mögé kerülnie kell egészen a Deák térig, mire átjut a másik oldalra. Gyülekezni tehát a Liszt Ferenc téren ajánlott. Az Oktogonon kilőttek egy könnygázgránátot, de nem tudni miért.

15:50 Cigányok a magyarok mellett, a buzik ellen - tudósít a Barikád. Egy cigány család nőtagjai felháborodva rontottak az Andrássy út sarkán posztoló rendőrökre. Az egyik, babakocsit toló asszony magából kikelve üvöltözött, hogy a hatóságoknak nem a magyarok szemeit kellene kilövöldözni, hanem a buzikat kéne megregulázni, gyomorforgató menetüket betiltani. Ő ugyanis - így a cigányasszony - , erkölcsös környezetben kívánja felnevelni a gyerekeit - írják.

15:45 - A körúton sem lehet átmenni, a Liszt Ferenc térről ha valaki a kordon túloldalára akar jutni el kell mennie egészen a Deák térig, a járókelők nagyon dühösek, az ellentüntetők meglepően nyugodtak. Az Andrássyra csak a civileket engedik be, ám aki gyanúsnak tűnik, pl. Nagy-Magyarországos póló van rajta, azt nem engedik át, ezért tudósítóink is csak nagy kerülővel tudnak közlekedni. A Liszt Ferenc téren egy nénit nem engedtek át az úton, majd a tömeg verbális nyomására a rendőrök csak átengedték, az ellentüntetők szépen gyülekeznek, Budaházy György is a helyszínre érkezett már.

15:30 - A Deák téren a metrókijáratoknál is állnak rohamrendőrök, az emberek rettentően fel vannak háborodva: "A cigányoké meg a buziké az egész ország, minket meg terelgetnek mint a marhákat." Pedig ők még nem is tüntetők voltak, hanem csak egyszerű járókelők, akik szeretnének eljutni egyik helyről a másikra. Az igazoltatások gőzerővel folynak belváros szerte. A belvárosban megbénult a forgalom, a BKV járatokat sem engedik át a lezárásokon, az autóforgalmat elterelték, egyedül gyalog lehet közlekedni.

15:15 - A Deák téren javítják a járdát, az ottani köveket elkordonozták a kordonon kívüli kupac mellé két rendőrt állítottak, nehogy a vérmes "csőcselék" hozzáférhessen az igen hasznosnak tűnő közkincshez.

15:00 - A mobilkerítés az adófizetők pénzéből mennyibe kerülhetett -végig az Andrássy úton -, illetve a keresztutaknál a rengeteg kordon, a több mint 6000 kivezényelt rendőr és a város felett köröző rendőri helikopterek? Ennyi pénz, csak a buzikra, ahelyett, hogy a cigánybűnözést próbálnák megfékezni. A sajtósoknak regisztrálniuk kellett volna a BRFK-nál, legalábbis tudósítónkat ezzel ijesztgették. Az Erzsébet téren gyülekeznek a buzik, körbe vannak zárva kordonokkal és droidokkal, ám ennek ellenére nagyon kevesen merészkedtek közülük még oda, a rendőrök a deviánsok táskáit is átnézik. Egy tábla pihen a következő szöveggel: "Az agresszió jellemtelen", mellette egy magyar zászló, reményeink szerint nem fogják ezt lobogtatni a buzik felvonulás közben. A József Attila utcában végig csapatszállítók vannak legalább 5 darab, kordonszállítóból szintén 5 van, a másik oldalon személyautók vannak és két különleges kinézetű autó, amelyiktől tudósítónk szava elakadt (természetesen a róluk készült fényképet majd képgalériánkban meg lehet tekinteni). Érdeklődésére a következőket árulták el ezekről a vasszörnyekről: holland szerzemények, elvileg arra valók, hogy a tömegbe be tudnak hajtani velük és a rendőrök kiugrálnak belőlük, lehet rájuk Molotov-koktélt dobálni, nem sérülnek meg. Sötétkék színű, masszív vas autók, elrácsozott ablakokkal. Arra kérdésre, hogy mégis miért akarnak behajtani a tömegbe az a válasz érkezett, hogy akkor, ha ki kell menekíteni valakit, mindenképpen bemennek.

14:30 - A Liszt Ferenc térre már szállingóznak a buziellenes tüntetők, a rendőri készültség egyre növekszik, egy rendőrségi helikopter folyamatosan a belváros felett köröz, a droidoknál poroltó, paprikaspray, nagyipari mennyiségben és gázmaszk is van. A MNB 2006 a tüntetését az Ady szorohoz jelentette be, szerelik fel a színpadot, de a rendőrség már őket is elkordonozta. Az erdeti terv szerint a BKV járművei közlekedhetnének még az érintett területen, ám a Nagymező utcában a trolik nem járnak, mobilkerítés és kordon is akadályozza a forgalmat, a gyalogosokat hol átengedik, hol nem, a keresztutcáknál kordonok vannak és a rendőrök népes csoportokban várakoznak. Két leszbikus provokálta az ellentüntetőket, az egyikük artikulálatlan módon kiabált, a hírTV stábja felvette a magánakciót, mire a másik azt ordította: - Akarsz egy kutyaszart a kamerátokba? - és már lendítette is a kezét fenyegetőleg az operatőr felé. Érdekes módon egyiküket sem állították elő.

14:15 - A párthadsereg előre gondoskodni akar a hazafiak útjának megnehezítésén: A 4-es és 6-os villamos 12:00 óta nem áll meg az Oktogonon. Az Andrássy út mindkét oldalán a kordonnál magasabb kerítést húztak fel végig, hogy még véletlenül se lehessen a buzik közelébe férni. A rohamrendőrnek öltözött droidok már most ellepték az utcákat. Kivonult a vízágyú, a könnygázgránát-vető és hosszú sorban állnak a csapat- és kordonszállító autók, teherautók, kisbuszok, buszok. A körúton a forgalom le van zárva a Podoniczky utcától a Király utcáig, egyedül a keresztforgalmat engedik. A Dohány utcától az Aradi utcáig kordont húztak fel.

A mai napos délutánon különösen veszélyes melegfront halad át Budapesten az Andrássy-út környékén, 16 óra magasságában, mely egyenesen Nyugat-Európából érkezik hozzánk. Eddigi tapasztalatok alapján komoly károkat okozhat ez az időjárásváltozás, melyre mindenkinek fel kell készülnie.

A kánikula a nyári időszakban általános esemény, a mai azonban különösen erőteljes és társadalomkárosító lesz, így mindenki tegye meg a megfelelő előkészületeket, mielőtt utcára lép. Mindenképp érdemes azonban ellátogatni a helyszínre, hisz egy nem mindennapi jelenség is az érdeklődők szeme elé tárul, méghozzá az áthaladó melegfront teljes egészén végighúzúdó szivárvány. A jelenség azonban komoly problémát jelenthet, hisz ilyen környezetben igen természetellenes, semmiképp sem jelent jót a jövőre nézve.

A védekezés a jelenség ellen tehát indokolt, s ennek megfelelően nagy előkészületet igényel. Mindenkinél legyen megfelelő mennyiségű víz, valamilyen üveg, melybe folyadékot tölthet, ha az otthonról hozott nedű elfogyna, ezen kívül akár tojást is hozhatunk magunkkal, hisz ha megéhezünk, az aszfalton akár meg is süthetjük azt.

Az időjárás kiszámíthatatlanságára tekintettel, mindenkinél legyen esőkabát is, mivel elképzelhető, hogy regionálisan kék esővel is találkozhat a felmelegedés ellen harcoló aktivista.

A rendőrség is épp a megfelelő felkészülésen töri a fejét, no meg, hogy hogyan törje a melegfront ellen harcolókét, hiszen vidékről tucatjával hozzák fel a pártkatonákat, egy kis rohamsisakban való felvonulásra a 30 fokos melegben. Ma délután tehát mindenkinek kellőképpen melege lesz, nincsenek ezzel másképp a buzibárok tulajdonosai sem, hiszen, akik bárocskáját már felgyújtották hazafiak Molotov-koktéllal, azok azért izzadnak, akikét még nem, azok meg azért.

"Nem tudom mi lesz. Retteg mindenki, még azok is, akik a környéken laknak, hisz őket is baj érheti. A rendőrök azt ígérték, hogy majd hatezer rendőr lesz szombaton, ami szerintem rengeteg. Én azt sajnálatosnak tartom, hogy az egyik weboldal az összes melegbár címét nyilvánosságra hozta ezzel is sugallva azt, hogy dobjanak ránk Molotov-koktélt. Mi is felkészültünk amúgy legrosszabbra, de bízom abban, hogy nem lesz gond szombaton" - mondta az egyik buzibár tulajdonosa a STOPnak. Arról biztosíthatjuk a buzikat, hogy a legrosszabbra mi már régen felkészültünk, tudjuk a buzik szeretik a tojást főleg párosával...

(Szent Korona Rádió, FH stb.)
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: könnygázgránátot, sajtóigazolványt, közlekedhetnének, keresztforgalmat, letartóztatottat, könnygázpalackot, időjárásváltozás, szemeteszsákokat, természetellenes, ellentüntetőket, keresztutcáknál, előkészületeket, beazonosítottak, bekiabálásokból, képgalériánkban, telefonfülkében, felvilágosítást, kiszabadítottak, jogszabályokkal, kerthelyiségeit, paprikasprayvel, csapatszállítók, könnygázgránát, vasszörnyekről, kordonelemeket, cigánybűnözést, kordonszállító, kisföldalattin, rohamrendőrnek, artikulálatlan, megnehezítésén, csapatszállító, regisztrálniuk, magyarországos, felnyalábolták, biztosíthatjuk, ország összes, rabló kormány, egészséges emberek, buzik valószínűleg, civilruhást beazonosítottak, tüntetőt kiszabadítottak, kisföldalattin menekítették, hazafiak több, tüntetések alatt, rendőrökön kívül, telefonfülkében volt, mieinket felkenték, maszkos fiatalok, egyik kocsiból, civil ruhás, társukat elvezető, Megverték Horn Gabit, Orosz Jozefinát, Megtámadták Szeteyt, Lévai Katinkát, Szent Korona Rádió, Turner Gábor, Gonda László, Dózsa György, Független Hírügynökség, Liszt Ferenc, Kodály Köröndön, Amnesty International, Budaházy György, József Attila,
baby (#1)   2008-07-12 10:19:13
graceluckcas@yahoo.co.uk

A nevem hibabáj Luckcas ma láttam a profilodat és érdeklődővé váltam benned,l szintén szeretni fog ismerni téged az többet, és l azt akarja tőled, hogy küldj egy emailt az email címemnek annyira l neked neked tudja adni a képemet hogy tudja, ki l am.
Itt az emailom address(graceluckcas@yahoo.co.uk)
Azt hiszem, hogy tudunk mozogni innen!
Fent várok a postádra az email címemre.
Miss báj
(Remeber a távolság vagy a szín nem számít de nem szereti a dolgokat alot életben)


My name is miss grace Luckcas i saw your profile today and became interested in you,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am.
Here is my email address(graceluckcas@yahoo.co.uk)
I believe we can move from here!
I am waiting for your mail to my email address above.
Miss grace
(Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life)
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Lábad nyomát megőrzi a föld.  Beney Zsuzsa  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Naplemente  Környezetvédelem  Gárdonyi Géza - Április végén  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 23  Mosolyogtál már ma?  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Maradék idő  Miért nem menti meg Jézus...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Ma  Rögtön puha Mézes Krémes  A végzet az  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Pillangó  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Palóc Grand Canyon  Egyszerűen  Alvó cica  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Föld napja április 22  A hét szűk esztendő  Szép estét kedves látogatóimna...  Gábor Dénes gondolata  Semmit ne higgy el  Két tekintet van  Föld napja április 22  Semmit ne higgy el  A lelki élet nem arról szól, ....  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa  Paul David Tripp Április 26  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 24  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Krisztinától  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Április 22. a Föld napja,  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet 
Bejegyzés Címkék
ország összes, rabló kormány, egészséges emberek, buzik valószínűleg, civilruhást beazonosítottak, tüntetőt kiszabadítottak, kisföldalattin menekítették, hazafiak több, tüntetések alatt, rendőrökön kívül, telefonfülkében volt, mieinket felkenték, maszkos fiatalok, egyik kocsiból, civil ruhás, társukat elvezető, pisztolya felé, csapat meghátrált, rendőrök közben, korábban feldöntött, városligeti fasornál, erősítést várva, rendőri túlerő, rendőri koncepció, hazafiak megtámadtak, városligeti fasorba, sima rendőrautó, tüntetők megtámadták, fasorból kitörtek, egyik rabomobilt, homokóránál mulatnak, rendőrök körbevették, helikopter miatt, hazafiak hátbatámadták, buzimenetet elterelték, nagy szél, helikoptertől továbbra, rendőrök között, tömegben nagyon, vízágyú hatalmas, kamionokon vonagló, hazafiak csapatai, következő roham, erősítés most, helyzet szemmel, hazafiak útjába, kidobott zöldségféléket, sajtós mint, buzik pedig, kedves fogadtatástól, begipszelt kezű, rendőrök csak, nemzeti érzésű, kordon mögül, menyasszonyi ruhába, közeli házasságkötő, buzik menete, rendőrök sorfala, oszlatás előtt, ellentüntetők benyomták, kamion odaért, kézi paprikasprayvel, szatyor tojásokat, buzik több, házasságot imitáltak, másik kamion, buzikat rengeteg, katolikus papnak, rendőrök állnak, külső kordon, buzimenet most, nagy rabomobil, buzikra dobálni, buzik felé, rendőrök tehetetlenek, rendőrök betörtek, kávézók kerthelyiségeit, kordonok közé, rendőrök félreálltak, droidnak öltözött, három letartóztatottat, sajtósokat engedik, igazoltatások folyamatosak, droidokat közben, hazafiakat egymástól, rossz oldalon, kordon mögé, másik oldalra, magyarok mellett, buzik ellen, cigány család, magyarok szemeit, buzikat kéne, kordon túloldalára, járókelők nagyon, ellentüntetők meglepően, civileket engedik, tömeg verbális, ellentüntetők szépen, helyszínre érkezett, emberek rettentően, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.